Planteskolen

Hos os finder du mange forskellige planter til have og krukker

Vi har valgt at specialisere os i ‘store’  træer , buske og stedsegrønne af bedste kvalitet. De kan bruges solitært eller blot fylde godt op i din have med det samme. Vi har også altid et godt udvalg af sæsonaktuelle stauder, roser og prydgræsser , til haven, højbede eller krukker og kurve. Også her kan du forvente planter af en god størrelse, så du får glæde af dine planter fra dag et. Skal du bruge mange af samme plante, andre sorter og størrelser eller planter til en haveplan, så kan de bestilles til afhentning/levering efter aftale.

Det store drivhus

En tur gennem planteskolen fører dig til Det store drivhus. Her finder du i sæsonen sommerblomster og alt godt til drivhuset. Krydderurterne har deres plads i drivhuset, da de både elsker og kan tåle varmen. Vi har som regel også lidt forskellige hjemmedyrkede sommerplanter, sjove og lidt anderledes sorter hører til vores favoritter. Drivhuset er også det sted, hvor vi har lidt mere eksotiske planter, så som citrustræer, palmer og oliventræer, samt andre planter der ikke tåler frost. Sidst har vi et lille udvalg af stueplanter.

Drivhuscafé

I 2021 kom en lille drivhuscafé til verden. Den blev bygget inde i drivhuset og stråler med sit togvognslook i skinnende aluminium, og giver mulighed for at nyde en forfriskning i den hyggelige atmosfære i drivhuset. Der er høflig og imødekommende selvbetjening og mulighed for betaling i drivhuset eller butikken. Du kan købe økologiske kolde og varme drikke, i form af øl, vand, juice, te, kaffe, kakao, mm. På udvalgte dage, som regel søndag, er der hjemmebag i cafeen.

Se på Facebook og Instagram