Udskriv

   

 I planteskolen finder du mange forskellige planter til haven. Hovedsageligt er det vinterhårdføre planter, men også et mindre udvalg af sommer blomster til krukker. Planter til haven kan være træer, blomstrende buske, stedsegrøne, roser, surbundsplanter, stauder og krydderurter. Planter til krukker kan være klippede buksbom eller sommerblomster i form af pelagonier, marguritter eller lign.

 skole1.jpg

Da forskellige planter har forskellige vækstbetingelser, vil det være muligt at få råd og vejledning  i hvilke planter, der passer til de forhold, du har hjemme i din have. Til tider kan det være nødvendigt, at forbedre jorden når du planter, så derfor har vi et bredt udvalg af forskellige typer plantejord og gødning.

skole2.jpg

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det kan være en fordel at se vores indspirationshave, for at få gode ideer og se forskellige planter i fuld størrelse samt farvekombination. Hvis du ikke lige kan finde  den specielle plante du søger, vil det være muligt at bestille den hjem. Det kan også være at du har brug for, at få udarbejdet et tilbud på en større mængde planter til din have.

Åben : Åbningstider

skole4.jpg