Lidt om mig…

henriette1.jpg
Mit navn er Henriette Lønstrup. Jeg har siden 2003 haft Henriettes Havedesign, hvor jeg primært beskæftiger mig med at tegne haveplaner og udføre beplantningsopgaver. Udover dette har jeg egen have nær Aabybro, som er åben for gæster onsdag-søndag fra april til september. Sidste gren af virksomheden er planteskolen som er etableret i perioden 2010-2012 åbningstid ons-søn, fra marts til november.

  • I årene 2001-2003 arbejdede jeg som gartner i Anne Just`s Have i Hune. Det åbnede mine øjne for havens perspektiver og farvevirkninger samt et endnu større plantekendskab, specielt stauderne.
  • Sideløbende har jeg med stor entausiasme gennemlæst og studeret en stor mængde havelitteratur.
  • Siden 2003 har jeg lavet flere hundrede haveplaner

Natur, planter og økologi har altid interreseret mig. Jeg føler mig priviligeret over, at kunne gøre min passion for have og planter til min levevej.


HVAD KAN JEG GØRE FOR DIG?

Jeg kan se med helt friske øjne på din have. Vel at mærke med professionelle øjne, der med udgangspunkt i de muligheder som allerede ligger i din haves størrelse, grundens form og potentiale, eksisterende beplanting og husets placering, kan gøre din have til mere end blot "bevoksning rundt om huset".

Du kan læse mere om Havedesign ved at klikke her.